Η επίσκεψη στο τυροκομείο των Σελλίων ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και πλούσια σε πληροφορίες και γεύσεις! Οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας, συνοδεία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών τους, αφού τήρησαν τους κανόνες για την είσοδό τους στο τυροκομείο (καλύμματα στο κεφάλι και τα πόδια), ενημερώθηκαν για τα βήματα παραγωγής προϊόντων, όπως γιαούρτι, κρέμα, ρυζόγαλο, έκαναν εύστοχες ερωτήσεις και παρατηρήσεις για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν και περιηγήθηκαν στους χώρους του τυροκομείου.
Η φιλοξενία στη “Φάρμα Σελλιά” ολοκληρώθηκε με κέρασμα, το οποίο περιελάμβανε τα νοστιμότατα προϊόντα παραγωγής του τυροκομείου.
Ευχαριστούμε πολύ!!